Új családi ház

Találja meg velünk új családi házát!

Kínálunk kulcsrakész új családi házakat, melybe akár azonnal költözhet is, de vannak szerkezetkész új családi ház ajánlataink is, amely befejezése már az Ön elképzelései szerint történhet meg.

Egy új családi ház megtalálása nagyon komoly, sok utánajárással járó feladat, számtalan szempont és igény létezik, melyeknek meg kell, hogy feleljen, így egy gyakorlott szakértő tanácsa, jó szeme és ügyfélközpontú hozzáállása nagyon értékes lehet.

 Új családi házak eladók
Fogadja el irodánk szakembereinek a segítségét, hogy az Ön elképzelései és elvárásai a maximális mértékben kielégítésre kerülhessenek. Mindenben Ön mellett állunk segítve a kiválasztást és egyszerűsítve az adminisztratív teendőket, hogy évek múlva is élete egyik legeredményesebb eseménye legyen az új családi házának a megtalálása.
 
Egy új családi ház kiválasztása során a fekvésen és a vételáron felül sok építészeti és kialakításbeli részlet van, amivel egy igazán gyakorlott, szakmáját évek óta tisztességesen és sikeresen végző ingatlanos szakember napi szinten találkozik és kötelességének érzi, hogy tudását ügyfelei előnyére használja.

Fontos tudni, hogy egy új családi ház esetén nem csak magát a házat, a fűtést és a szigetelést, hanem a hozzá tartozó teljes ingatlant szemügyre kell venni, a kertet, kerítést, és az esetleges további épületeket, garázst, parkolót, tárolót, medencét is. Ezeknek az állapota, alapanyagai, minősége, illetve későbbi elkészíthetősége, bővíthetősége is különösen fontos, és a családi ház későbbi gazdaságos fenntartása is múlik ezen.

Az új családi ház vagy házrészek bemutatása során mi minden részletet bemutatunk, így Ön a pénzéért valóban garantáltan jó minőséget kap.

A minőségben és a kiszolgálásban Önnek soha nem kell kompromisszumokat vállalnia, ha ingatlanirodánk segíti az új családi ház vásárlásában!

Ha eladó új családi ház ajánlatokat keres Budapesten vagy Pest megyében megfizethető áron, akkor a legjobb helyen jár. 

Az új családi házát a segítségünkkel most kényelmesen és gyorsan megtalálhatja. Válogasson új családi ház kínálataink közzül és találja meg új otthonát vagy a hosszú távú befektetését.
 

A térkép segítségével jelölje ki melyik kerületekben keres eladó vagy kiadó ingatlant, majd a térkép alatti Keresés gomb megnyomásával indíthatja a keresést. Jelenleg csak a sötétebb színnel jelölt kerületekben és megyékben találhatók ingatlanok.

Budapesten
Országosan
Város
Alap paraméterek
Bérleti díj (ezer Ft/hó) - Ár (Millió Ft) -
Hasznos alapterület (m2) - Telek területe (m2) -
Szobák (db) -    
További igények
Terasz Földszint kizárva Lakáshoz tartozó kert
Tetőtér kizárva Garázs vagy teremgarázs Udvaron felszíni beálló
Kiemelt

Budapest XXII. kerületi Óhegyi kiadó ikerház féle

400 Ezer Ft/hó + rezsi + Áfa
XXII. ker. Óhegyen, 2005-ben épült ikerház, 500 nm-es saját parkosított telekrésszel minimum 1 évre bútorozatlanul KIADÓ! Az ingatlan azonnal költözhető állapotban van!Helyiségei: Földszinten: előszoba, lépcsőház, nappali(22,32m2), szoba(10 m2), ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
180 nm
Telekterület
500 nm
Hirdetés részletei »

Eladó családi ház Kaposvár Helyes kis házikó

3.99 MFt
Kaposváron a Szentjakabi apátság közelében kínálom megvételre ezt az újszerű kis zártkerti ingatlant! A ház könnyű szerkezetes, 2010-ben épült. A lakótér 30 m2-es, kellemes és világos. A amerikai konyhás nappalin túl egy félszoba, valamint egy ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
30 nm
Telekterület
2400 nm
Hirdetés részletei »

Eladó családi ház Dabas Telek árban ház Dabason!

5.50 MFt
Eladásra kínálok Sári-Besnyőben egy befejezésre váró tégla családi házat! A ház 2012-ben épült téglából,350m2-es telken,csendes mellékutccában,széles utca fronttal. A lakótér 120m2-es, amiben 1+fél szoba,konyha -étkező, mosókonyha és fürdőszoba ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
130 nm
Telekterület
350 nm
Hirdetés részletei »

Eladó családi ház Etyek Tóparthoz közel

5.99 MFt
Etyeken télen nyáron lakható, téliesített, szigetelt, beton alapon álló könnyűszerkezetes kis ház eladó. Zártkerti, közel a TÓPART! Autóval gond nélkül megközelíthető, az utcában sok az állandó lakos. Vezetékes VÍZ, ÁRAM van, ahogy fúrt KÚT is! A ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
32 nm
Telekterület
800 nm
Hirdetés részletei »

Eladó családi ház Bokod Bokod csendes részén

7 MFt
Bokod csendes részén eladó családi ház. Az ingatlan felújítását megkezdték, új tető és szigetelés készült. A külső burkolat, szín és belső tér kialakítása az új tulajdonosra vár, tehát saját igényei szerint alakíthatja ki. A tulajdonos oroszlányi ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
60 nm
Telekterület
1140 nm
Hirdetés részletei »

Eladó családi ház Pilis PEST MEGYÉBEN 4 SZOBÁS HÁZ!

10.90 MFt
PEST MEGYÉBEN ELADÓ HÁZ! ÁRESÉS! 3 MILLIÓVAL OLCSÓBBAN! Készpénzes ügyfelek előnyben! TÉGLÁBÓL ÉPÜLT HÁZ PILISEN: 3 Szobás + Nappalis ingatlan eladó. Az ingatlan Főútvonalhoz közel esik.A ház 10 éves,Az épület vasbeton sávalapon, TÉGLA Épület, ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
130 nm
Telekterület
1300 nm
Hirdetés részletei »