Új családi ház

Találja meg velünk új családi házát!

Kínálunk kulcsrakész új családi házakat, melybe akár azonnal költözhet is, de vannak szerkezetkész új családi ház ajánlataink is, amely befejezése már az Ön elképzelései szerint történhet meg.

Egy új családi ház megtalálása nagyon komoly, sok utánajárással járó feladat, számtalan szempont és igény létezik, melyeknek meg kell, hogy feleljen, így egy gyakorlott szakértő tanácsa, jó szeme és ügyfélközpontú hozzáállása nagyon értékes lehet.

 Új családi házak eladók
Fogadja el irodánk szakembereinek a segítségét, hogy az Ön elképzelései és elvárásai a maximális mértékben kielégítésre kerülhessenek. Mindenben Ön mellett állunk segítve a kiválasztást és egyszerűsítve az adminisztratív teendőket, hogy évek múlva is élete egyik legeredményesebb eseménye legyen az új családi házának a megtalálása.
 
Egy új családi ház kiválasztása során a fekvésen és a vételáron felül sok építészeti és kialakításbeli részlet van, amivel egy igazán gyakorlott, szakmáját évek óta tisztességesen és sikeresen végző ingatlanos szakember napi szinten találkozik és kötelességének érzi, hogy tudását ügyfelei előnyére használja.

Fontos tudni, hogy egy új családi ház esetén nem csak magát a házat, a fűtést és a szigetelést, hanem a hozzá tartozó teljes ingatlant szemügyre kell venni, a kertet, kerítést, és az esetleges további épületeket, garázst, parkolót, tárolót, medencét is. Ezeknek az állapota, alapanyagai, minősége, illetve későbbi elkészíthetősége, bővíthetősége is különösen fontos, és a családi ház későbbi gazdaságos fenntartása is múlik ezen.

Az új családi ház vagy házrészek bemutatása során mi minden részletet bemutatunk, így Ön a pénzéért valóban garantáltan jó minőséget kap.

A minőségben és a kiszolgálásban Önnek soha nem kell kompromisszumokat vállalnia, ha ingatlanirodánk segíti az új családi ház vásárlásában!

Ha eladó új családi ház ajánlatokat keres Budapesten vagy Pest megyében megfizethető áron, akkor a legjobb helyen jár. 

Az új családi házát a segítségünkkel most kényelmesen és gyorsan megtalálhatja. Válogasson új családi ház kínálataink közzül és találja meg új otthonát vagy a hosszú távú befektetését.
 

A térkép segítségével jelölje ki melyik kerületekben keres eladó vagy kiadó ingatlant, majd a térkép alatti Keresés gomb megnyomásával indíthatja a keresést. Jelenleg csak a sötétebb színnel jelölt kerületekben és megyékben találhatók ingatlanok.

Budapesten
Országosan
Város
Alap paraméterek
Bérleti díj (ezer Ft/hó) - Ár (Millió Ft) -
Hasznos alapterület (m2) - Telek területe (m2) -
Szobák (db) -    
További igények
Terasz Földszint kizárva Lakáshoz tartozó kert
Tetőtér kizárva Garázs vagy teremgarázs Udvaron felszíni beálló

Kiadó családi ház Csömör Nagy Sándor utca

170 Ezer Ft/hó + rezsi
Csömör kiadó családi ház tetőtere bruttó 96 nm. 2 + fél szoba konyha+ étkező és 10 nm erkély. Az ingatlan lépcsőházból külön bejárattal rendelkezik. Az erkélyről Budai panoráma. Az ingatlan nagyon szép igényes, kert használat és egy autó beállási ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
96 nm
Telekterület
927 nm
Hirdetés részletei »

Kiadó ikerház Székesfehérvár Öreghegy

300 Ezer Ft/hó + rezsi
Bh-002382 Öreghegyen új építésű, 4 lakásos társasház első lakása bérbeadó. A lakás két szintes, 145 nm alapterületű és az alábbi helyiségek kerültek kialakításra: - földszint: (80 nm) előszoba, nappali, amerikai konyha, 1 hálószoba, ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
145 nm
Telekterület
150 nm
Hirdetés részletei »

Eladó családi ház Kaposvár Helyes kis házikó

3.99 MFt
Kaposváron a Szentjakabi apátság közelében kínálom megvételre ezt az újszerű kis zártkerti ingatlant! A ház könnyű szerkezetes, 2010-ben épült. A lakótér 30 m2-es, kellemes és világos. A amerikai konyhás nappalin túl egy félszoba, valamint egy ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
30 nm
Telekterület
2400 nm
Hirdetés részletei »

Eladó családi ház Bokod Bokod csendes részén

7 MFt
Bokod csendes részén eladó családi ház. Az ingatlan felújítását megkezdték, új tető és szigetelés készült. A külső burkolat, szín és belső tér kialakítása az új tulajdonosra vár, tehát saját igényei szerint alakíthatja ki. A tulajdonos oroszlányi ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
60 nm
Telekterület
1140 nm
Hirdetés részletei »

Eladó családi ház Domony Domonyvölgy a tó közelében

8.90 MFt
Domonyvölgyben a Gödöllői-dombság tájvédelmi körzetében a domboldalon , közel az Egres patak által táplált horgásztóhoz 840 nm panorámás telken az üdülőövezetben, eladó egy félkész passzív ház. A falazat polisztirol zsalus építési rendszerrel ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
100 nm
Telekterület
840 nm
Hirdetés részletei »

Eladó családi ház Tinnye Egy jó alap amelyre építhet

9.69 MFt
Egy jó alap amelyre ÉPÍTHET! Eladásra kínálok egy 893 nm-es telket Tinnye egyik legújabb parcellázású területén 9.69 M Ft-ért. A telken néhány éve megkezdődött egy építkezés, melyre egy 145 nm-es kétszintes házat terveztek. Az alap kész van és a ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
145 nm
Telekterület
893 nm
Hirdetés részletei »