Új családi ház

Találja meg velünk új családi házát!

Kínálunk kulcsrakész új családi házakat, melybe akár azonnal költözhet is, de vannak szerkezetkész új családi ház ajánlataink is, amely befejezése már az Ön elképzelései szerint történhet meg.

Egy új családi ház megtalálása nagyon komoly, sok utánajárással járó feladat, számtalan szempont és igény létezik, melyeknek meg kell, hogy feleljen, így egy gyakorlott szakértő tanácsa, jó szeme és ügyfélközpontú hozzáállása nagyon értékes lehet.

 Új családi házak eladók
Fogadja el irodánk szakembereinek a segítségét, hogy az Ön elképzelései és elvárásai a maximális mértékben kielégítésre kerülhessenek. Mindenben Ön mellett állunk segítve a kiválasztást és egyszerűsítve az adminisztratív teendőket, hogy évek múlva is élete egyik legeredményesebb eseménye legyen az új családi házának a megtalálása.
 
Egy új családi ház kiválasztása során a fekvésen és a vételáron felül sok építészeti és kialakításbeli részlet van, amivel egy igazán gyakorlott, szakmáját évek óta tisztességesen és sikeresen végző ingatlanos szakember napi szinten találkozik és kötelességének érzi, hogy tudását ügyfelei előnyére használja.

Fontos tudni, hogy egy új családi ház esetén nem csak magát a házat, a fűtést és a szigetelést, hanem a hozzá tartozó teljes ingatlant szemügyre kell venni, a kertet, kerítést, és az esetleges további épületeket, garázst, parkolót, tárolót, medencét is. Ezeknek az állapota, alapanyagai, minősége, illetve későbbi elkészíthetősége, bővíthetősége is különösen fontos, és a családi ház későbbi gazdaságos fenntartása is múlik ezen.

Az új családi ház vagy házrészek bemutatása során mi minden részletet bemutatunk, így Ön a pénzéért valóban garantáltan jó minőséget kap.

A minőségben és a kiszolgálásban Önnek soha nem kell kompromisszumokat vállalnia, ha ingatlanirodánk segíti az új családi ház vásárlásában!

Ha eladó új családi ház ajánlatokat keres Budapesten vagy Pest megyében megfizethető áron, akkor a legjobb helyen jár. 

Az új családi házát a segítségünkkel most kényelmesen és gyorsan megtalálhatja. Válogasson új családi ház kínálataink közzül és találja meg új otthonát vagy a hosszú távú befektetését.
 

A térkép segítségével jelölje ki melyik kerületekben keres eladó vagy kiadó ingatlant, majd a térkép alatti Keresés gomb megnyomásával indíthatja a keresést. Jelenleg csak a sötétebb színnel jelölt kerületekben és megyékben találhatók ingatlanok.

Budapesten
Országosan
Város
Alap paraméterek
Bérleti díj (ezer Ft/hó) - Ár (Millió Ft) -
Hasznos alapterület (m2) - Telek területe (m2) -
Szobák (db) -    
További igények
Terasz Földszint kizárva Lakáshoz tartozó kert
Tetőtér kizárva Garázs vagy teremgarázs Udvaron felszíni beálló

Kiadó ikerház Sukoró Sukoró

150 Ezer Ft/hó + rezsi
Bvh-000955. Sukorón kétlakásos vályog+nádtetős, bútorozott, exkluzív családi házban 150 nm-es, 4 szoba-3 fürdőszobás lakás kiadó. Az ingatlan teljes egészében fel lett újítva. Bdíj: N.150 eFt/hó+rezsi.
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
150 nm
Telekterület
1560 nm
Hirdetés részletei »
Kiemelt

Budapest XXII. kerületi Óhegyi kiadó ikerház féle

400 Ezer Ft/hó + rezsi + Áfa
XXII. ker. Óhegyen, 2005-ben épült ikerház, 500 nm-es saját parkosított telekrésszel minimum 1 évre bútorozatlanul KIADÓ! Az ingatlan azonnal költözhető állapotban van!Helyiségei: Földszinten: előszoba, lépcsőház, nappali(22,32m2), szoba(10 m2), ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
180 nm
Telekterület
500 nm
Hirdetés részletei »

Kiadó családi ház Székesfehérvár Öreghegyen

650 Ezer Ft/hó + rezsi
Bh-001908. Öreghegyen, saját magánútról megközelíthető, 3700nm-es, összközműves, parkosított építési telken, új minimál stílusú, luxus kategóriájú, 440nm hasznos lakóterű, 5 szobás családi ház, 300nm terasszal, wellnes részleggel, akadálymentes ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
440 nm
Telekterület
3650 nm
Hirdetés részletei »

Kiadó családi ház Székesfehérvár Öreghegyen

1400 Ezer Ft/hó + rezsi
Bh-001908. Öreghegyen, saját magánútról megközelíthető, 3700nm-es, összközműves, parkosított építési telken, új minimál stílusú, luxus kategóriájú, 440nm hasznos lakóterű, 5 szobás családi ház, 300nm terasszal, wellness részleggel, akadálymentes ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
440 nm
Telekterület
3650 nm
Hirdetés részletei »

Eladó családi ház Kaposvár Helyes kis házikó

3.99 MFt
Kaposváron a Szentjakabi apátság közelében kínálom megvételre ezt az újszerű kis zártkerti ingatlant! A ház könnyű szerkezetes, 2010-ben épült. A lakótér 30 m2-es, kellemes és világos. A amerikai konyhás nappalin túl egy félszoba, valamint egy ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
30 nm
Telekterület
2400 nm
Hirdetés részletei »

Eladó családi ház Dabas Telek árban ház Dabason!

5.50 MFt
Eladásra kínálok Sári-Besnyőben egy befejezésre váró tégla családi házat! A ház 2012-ben épült téglából,350m2-es telken,csendes mellékutccában,széles utca fronttal. A lakótér 120m2-es, amiben 1+fél szoba,konyha -étkező, mosókonyha és fürdőszoba ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
130 nm
Telekterület
350 nm
Hirdetés részletei »