Cégünkről


Ujingatlanok.hu honlapunk azért jött létre, hogy legyen egy olyan weboldal amelyik csak kizárólagosan új, új építésű és újszerű ingatlanok hirdetéseit tartalmazza Budapesten és Pest megyében. A honlap megújult külsővel jelent meg de már 2004 óta jelen van a piacon. Eleinte csak új építésű projektek hirdetéseit tartalmazta Budapest XXII.,  XI. kerületekben.

Az eltelt hosszú évek folyamán nagy tapasztalatra tettünk szert, tevékenységi köreinket kibővítettük más területek bevonásával is, ez idő alatt az ingatlanközvetítésünknek köszönhetően számtalan új ingatlan, új építésű lakás, újszerű ingatlan, új lakás, új családi ház, új ipari és üzleti ingatlan, iroda, raktár, üzlet és egyéb eladó és kiadó ingatlan talált gazdára.

A weboldalon új építésű projektekbe foglalt: új építésű lakások, új családi házak, iker jelleggel épült családi házak, sorház jelleggel épült családi házak találhatók. 

Az érdeklődők az új ingatlan ajánlatok között könnyen keresgélhetnek a gyors keresők használatával az: új építésű ingatlanok, újszerű ingatlanok, új lakás, új családi ház, ipari ingatlanok és azon belül: raktár, csarnok, műhely, telephely, valamint üzleti ingatlanok és azon belül: iroda, irodaház, üzlethelyiség, vendéglátó egység és egyéb új ingatlan széles választékával várjuk a vásárlókat, illetve bérbevevőket.

Vevői igényeknek megfelelően újszerű ingatlan kínálatunkat is folyamatosan bővítjük, hogy minél hatékonyabban kiszolgálhassuk az újszerű ingatlan, újszerű lakás, újszerű családi ház iránt érdeklődők igényeit. 

Az érdeklődők az új ingatlan ajánlatok között könnyen keresgélhetnek a gyors keresők használatával a: új építésű ingatlanok, újszerű ingatlanok, új lakás, új családi ház, ipari ingatlanok és azon belül: raktár, csarnok, műhely, telephely, valamint üzleti ingatlanok és azon belül: iroda, irodaház, üzlethelyíség, vendéglátó egység és egyéb új ingatlan széles választékával várjuk a vásárlókat, illetve bérbevevőket.

Eladó új építésű projektben foglalt új lakás, új és újszerű ingatlanjait, új ipari ingatlan és új üzleti ingatlan kínálatát hirdesse nálunk, hogy minél előbb megtaláljuk az új ingatlanokra a vevőket. 

Kiadó újépítésű és újszerű lakóingatlanjait, ipari ingatlanjait és üzleti ingatlanjait hirdesse nálunk, hogy minél előbb megtaláljuk a kiadó ingatlanokra a bérbevevőket. 

Kérem küldje el részünkre az új eladó vagy kiadó ingatlanjainak paramétereit az „Új ingatlan felajánlása az adatbázisba” menűpont alatt és mi rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ujingatlanok.hu - Budapest összes kerületében, Budán és Pesten, Pest megyében, valamint országosan eladó és kiadó új építésű ingatlan projektekbe sorolt új lakások, új építésű és újszerű ingatlanok: új lakás, új családi ház, új sorház, új ikerház, ipari ingatlanok: raktár, csarnok, műhely, telephely, valamint üzleti ingatlanok: iroda, irodaház, üzlethelyíség, vendéglátó egység és egyéb ingatlanok weboldala. 

Kérem tekintse meg kínálatunkat és amennyiben úgy gondolja, hogy segíthetünk keressen minket!

 


 

 


Megosztás Facebookon Megosztás Twitteren
Ingatlanbudafok-BANNER
www.ujingatlanok.hu - QR kód

Linkajánló

 

LinkBank