Segítünk gyorsabban eladni, kiadni új ingatlanát!

Akár vevőt, akár bérlőt keres, az új és újszerű ingatlanát velünk érdemes meghirdetnie. Ha az új  lakásást, új családi házát vagy új üzleti ingatlanát a mi segítségünkkel szeretné eladni vagy kiadni, azzal sok időt, pénzt és fáradságot tud megspórolni, mivel mi mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobb áron és feltételekkel kösse meg az üzletét.

Sokéves szakmai tapasztalatunknak és az ingatlanpiac alapos ismeretének köszönhetően, előnyös együttműködést tudunk ajánlani Önnek.

Velünk érdemes eladni, vagy kiadni az alábbi új ingatlanokat:

- új építésű és újszerű ingatlanok:  új lakás, új családi ház, új sorház, új ikerház 
- ipari ingatlanok: raktár, csarnok, műhely, telephely,
- üzleti ingatlanok: iroda, irodaház, üzlethelyiség,
- vendéglátó egységek: étterem, söröző, pizzéria, cukrászda, büfé, panzió, szálloda

Új ingatlanok értékesítése nálunk a legjobb piaci áron, valamint segítünk megbízható és hosszútávú bérlőket találni, hogy magasabb bevételre tegyen szert!


Ha rövid határidővel és problémamentesen szeretné megoldani az ingatlana eladását vagy kiadását, akkor ajánlja fel azt az adatbázisunkba és hirdesse meg nálunk!

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy felvehessük a kapcsolatot Önnel, megbeszélhessük a további lehetőségeket, illetve tanácsainkkal és sokéves tapasztalatunkkal segíthessünk Önnek a lehető legelőnyösebb üzlet megszerzésében.

Miután kitöltötte az ingatlan felajánlási adatlapot a kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségein, mivel a személyes kapcsolat és a bizalom számunkra is rendkívül fontos. Ekkor meg tudjuk beszélni a részleteket, egyeztetünk egy személyes megtekintést, fotózást, majd azután nyílik lehetőség az értékesítési, illetve a bérlőkeresési megbízás megkötésére.

Regisztrálja ingyenesen új ingatlanát az adatbázisunkba most!

 

Ingatlan adatai

Kerület/Megye:
TelepülésÖvezet:
Az ingatlan jellege:
Az ingatlan lakóterülete: m2
  Eladó Kiadó
Az ingatlan áraAz ingatlan bérleti díja MFtEzer Ft/hó+rezsi
Rövid ismertető az ingatlanról:

A hirdetést feladó személy elérhetősége

Név:
Cím:
Telefon:
E-mail cím:
=
 

Megosztás Facebookon Megosztás Twitteren
www.ujingatlanok.hu - QR kód
Ingatlanbudafok-BANNER

Linkajánló

 

LinkBank