Új lakás

Miért venne használt lakást, ha kedvező áron új lakás is kapható?

Sokéves ingatlanos tapasztalatunkkal segítünk Önnek abban, hogy megtalálja a kompromisszumok nélküli megfelelő új lakást.

Új és kifogástalan lakásokat, ingatlanokat kínálunk a legkorszerűbb anyagokból, szép és rendezett környezetben Budapesten és Pest megyében. Új eladó lakás

Egy új lakásban az épület minden eleme új, biztos lehet benne, hogy az alapanyagok, a villamos és a vízhálózat mellett a fűtési rendszer is korszerű és energiatakarékos. A frissen átadott új lakás emellett garancia a felhasznált építőanyagok és a szerelés korszerű megoldásaira is.

Gondoljon bele abba, hogy a döntése hosszú évekre szól, ezért ne bízza azt a véletlenre. Új lakást nem minden nap vesz az ember, a jó szándékú, de laikus ismerősök ötletei helyett vegye igénybe szakszerű segítségünket, hogy azt válassza, amivel hosszú távon is maradéktalanul elégedett lesz.

Új lakást vásárolna vagy bérelne?

Sokéves tapasztalatunkkal azon vagyunk, hogy minden részlet az Ön igényei szerint alakuljon. Korrekt árakkal, átlátható feltételekkel és egyszerű adminisztrációval segítünk Önnek az új lakás kiválasztásában és abban, hogy megvásárolja jövendő új lakását, újépítésű vagy újszerű lakását Budapesten vagy Pest megyében.

Ha Budapseten és kimondottan  Buda kerületeiben érdekelt új lakás vásárlásában akkor a XXII., XI., XII., II., és III. kerületekben számos új lakás ajanlatainkból válogathat, melyeket beruházói áron értékesítünk!
 
Válogasson kiváló adottságú új lakás, újépítésű lakás és újszerű lakásaink között! Mi segítünk abban, hogy a pénzéért a maximumot kaphassa, hogy az álmai és elvárásai teljesülhessenek.

A térkép segítségével jelölje ki melyik kerületekben keres eladó vagy kiadó ingatlant, majd a térkép alatti Keresés gomb megnyomásával indíthatja a keresést. Jelenleg csak a sötétebb színnel jelölt kerületekben és megyékben találhatók ingatlanok.

Budapesten
Országosan
Város
Alap paraméterek
Bérleti díj (ezer Ft/hó) - Ár (Millió Ft) -
Hasznos alapterület (m2) - Telek területe (m2) -
Szobák (db) -    
További igények
Terasz Földszint kizárva Lakáshoz tartozó kert
Tetőtér kizárva Garázs vagy teremgarázs Udvaron felszíni beálló

Kiadó lakás Kecskemét Czollner tér mögött

85 Ezer Ft/hó + rezsi
Otthonok és megoldások. Kecskeméten a Czollner tér mögött kiadó egy nettó 57 nm, nappali + tetőteres, újszerű állapotú lakás, kedvező áron, 2 hó kaucióval.
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
70 nm
Telekterület
Nincs adat
Hirdetés részletei »

Kiadó lakás Budapest, VIII. kerület Teleki László tér

120 Ezer Ft/hó + rezsi
Fantasztikus lehetőség! Belváros legdinamikusabban fejlődő kerületében bérelhet újszerű, erkélyes, klimatizált duplex lakást. A központi elhelyezkedésnek köszönhetően könnyedén elérhetők a főbb közlekedési csomópontok. A terem garázsból lifttel ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
42 nm
Telekterület
Nincs adat
Hirdetés részletei »

Kiadó lakás Kecskemét Czollner tér mellett

135 Ezer Ft/hó + rezsi
Otthgonok és megoldások. Kecskeméten a Czollner tér mögött kiadó egy 71 nm, nappali + 2 háló + galériás lakás, udvari beállóval, cirkó + galériás fűtéssel. Január 15-től vehető birtokba.
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
95 nm
Telekterület
Nincs adat
Hirdetés részletei »

Kiadó lakás Győr Árpád tömb

150 Ezer Ft/hó + rezsi
Győr-Belváros szívében KIADÓ ez az új 44 m2-es 2 szobás, amerikai konyhás LAKÁS. Az ingatlan megközelíthető az Árpád út és a Bajcsy-Zsilinszky utca felől is. Gyönyörű, megújult, csendes környezetben található a társasház. A teljesen bútorozott és ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
44 nm
Telekterület
Nincs adat
Hirdetés részletei »

Kiadó lakás Budapest, XIV. kerület Kiadó lakás

160 Ezer Ft/hó + rezsi
XIV., kerületben, a Thököly út/ Róna utca sarkán, csendes belső udvarban, az utca zajától elzártan, kiadó egy 55 nm-es, részben bútorozott és gépesített, két szobás, fürdőszobás, konyha-étkezős lakás. Az ingatlan jelenleg átalakítás alatt van, ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
55 nm
Telekterület
Nincs adat
Hirdetés részletei »

Kiadó lakás Győr Bajcsy-Zsilinszky út

170 Ezer Ft/hó + rezsi
Belvárosi 3 szobás, amerikai konyhás, 76 m2-es téglaépítésű új lakás hosszútávra, bútorozottan, gépesített konyhával kiadó.
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
76 nm
Telekterület
Nincs adat
Hirdetés részletei »