Új családi ház

Találja meg velünk új családi házát!

Kínálunk kulcsrakész új családi házakat, melybe akár azonnal költözhet is, de vannak szerkezetkész új családi ház ajánlataink is, amely befejezése már az Ön elképzelései szerint történhet meg.

Egy új családi ház megtalálása nagyon komoly, sok utánajárással járó feladat, számtalan szempont és igény létezik, melyeknek meg kell, hogy feleljen, így egy gyakorlott szakértő tanácsa, jó szeme és ügyfélközpontú hozzáállása nagyon értékes lehet.

 Új családi házak eladók
Fogadja el irodánk szakembereinek a segítségét, hogy az Ön elképzelései és elvárásai a maximális mértékben kielégítésre kerülhessenek. Mindenben Ön mellett állunk segítve a kiválasztást és egyszerűsítve az adminisztratív teendőket, hogy évek múlva is élete egyik legeredményesebb eseménye legyen az új családi házának a megtalálása.
 
Egy új családi ház kiválasztása során a fekvésen és a vételáron felül sok építészeti és kialakításbeli részlet van, amivel egy igazán gyakorlott, szakmáját évek óta tisztességesen és sikeresen végző ingatlanos szakember napi szinten találkozik és kötelességének érzi, hogy tudását ügyfelei előnyére használja.

Fontos tudni, hogy egy új családi ház esetén nem csak magát a házat, a fűtést és a szigetelést, hanem a hozzá tartozó teljes ingatlant szemügyre kell venni, a kertet, kerítést, és az esetleges további épületeket, garázst, parkolót, tárolót, medencét is. Ezeknek az állapota, alapanyagai, minősége, illetve későbbi elkészíthetősége, bővíthetősége is különösen fontos, és a családi ház későbbi gazdaságos fenntartása is múlik ezen.

Az új családi ház vagy házrészek bemutatása során mi minden részletet bemutatunk, így Ön a pénzéért valóban garantáltan jó minőséget kap.

A minőségben és a kiszolgálásban Önnek soha nem kell kompromisszumokat vállalnia, ha ingatlanirodánk segíti az új családi ház vásárlásában!

Ha eladó új családi ház ajánlatokat keres Budapesten vagy Pest megyében megfizethető áron, akkor a legjobb helyen jár. 

Az új családi házát a segítségünkkel most kényelmesen és gyorsan megtalálhatja. Válogasson új családi ház kínálataink közzül és találja meg új otthonát vagy a hosszú távú befektetését.
 

A térkép segítségével jelölje ki melyik kerületekben keres eladó vagy kiadó ingatlant, majd a térkép alatti Keresés gomb megnyomásával indíthatja a keresést. Jelenleg csak a sötétebb színnel jelölt kerületekben és megyékben találhatók ingatlanok.

Budapesten
Országosan
Város
Alap paraméterek
Bérleti díj (ezer Ft/hó) - Ár (Millió Ft) -
Hasznos alapterület (m2) - Telek területe (m2) -
Szobák (db) -    
További igények
Terasz Földszint kizárva Lakáshoz tartozó kert
Tetőtér kizárva Garázs vagy teremgarázs Udvaron felszíni beálló

Kiadó ikerház Budapest, XXII. kerület Diótörő út

350 Ezer Ft/hó + rezsi
XXII.kerület NAGYTÉTÉNYBEN KIADÓ LAKÁS, 700 NM KERTTEL Az ingatlan 2 lakásos társasház földszinti lakása. A lakás elrendezése az alaprajz szerinti. Helyiségei: - 3 szoba, - hatalmas nappali-konyha-étkező, - tágas előszoba, - fürdőszoba, - ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
130 nm
Telekterület
700 nm
Hirdetés részletei »

Kiadó ikerház Budapest, III. kerület Aranyhegyen kiadó újszerű ikerház

500 Ezer Ft/hó + rezsi
III. kerület, ARANYHEGY csodálatosan napos domboldalán, természetvédelmi terület szomszédságában, nagyon igényes kivitelezésű, FOKOZOTTAN ENERGIATAKARÉKOS ( AA+ kategóriás ), KÖRPANORÁMÁS - TERASZOS, KERTKAPCSOLATOS, ÚJSZERŰ ( 2020-as építésű ) , 2 ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
108 nm
Telekterület
203 nm
Hirdetés részletei »

Kiadó családi ház Komárom Aranyember utca

500 Ezer Ft/hó + rezsi
Kiadó családi ház az ipari parkhoz közel 5 különálló szobával! A kiadó egyedi stílusban megépített családi ház főbb jellemzői: - építési éve: 2014 - igény esetén külön bútorok biztosítása több fő esetére - gépesített konyhával - mosó-szárítógéppel ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
350 nm
Telekterület
2662 nm
Hirdetés részletei »

Eladó családi ház Nemeskisfalud Egyet fizet kettőt kap!

15 MFt
Megvételre kínálom ezt a teljeskörűen átépített és felújított családi házat Nemeskisfaludon, amely Böhönye szomszédságában található, Marcali járáshoz tartozó békés és csendes falu. Az ingatlant 2016-ban szerkezetileg, mind műszakilag, mind ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
191 nm
Telekterület
2522 nm
Hirdetés részletei »

Eladó családi ház Szűr Kossuth utca

21.50 MFt
Mohácstól 17 km-re családi farm eladó. A jól működő vállalkozás egy családot eltart. Egy életformát, munkahelyet, gazdaságot kínálunk. Részei: -Újszerű 120nm-es 2 szoba+konyha-nappali lakóház -gazdasági épület -ólak, gyümölcsös, akácos ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
140 nm
Telekterület
4200 nm
Hirdetés részletei »

Eladó családi ház Fót Istvánhegy

21.90 MFt
Mobilházat szeretne vásárolni nagy kerttel ??? tudok önnek ajánlani Fóton az István- hegyen található 1583 nm telken egy 33 nm mobilház melynek elosztása nagyon jó. A kert szépen rendben tartott illetve több fajta gyümölcs fa is hozzá már a ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
38 nm
Telekterület
1583 nm
Hirdetés részletei »

Megosztás Facebookon Megosztás Twitteren
Ingatlanbudafok-BANNER
www.ujingatlanok.hu - QR kód

Linkajánló

 

LinkBank