Új családi ház

Találja meg velünk új családi házát!

Kínálunk kulcsrakész új családi házakat, melybe akár azonnal költözhet is, de vannak szerkezetkész új családi ház ajánlataink is, amely befejezése már az Ön elképzelései szerint történhet meg.

Egy új családi ház megtalálása nagyon komoly, sok utánajárással járó feladat, számtalan szempont és igény létezik, melyeknek meg kell, hogy feleljen, így egy gyakorlott szakértő tanácsa, jó szeme és ügyfélközpontú hozzáállása nagyon értékes lehet.

 Új családi házak eladók
Fogadja el irodánk szakembereinek a segítségét, hogy az Ön elképzelései és elvárásai a maximális mértékben kielégítésre kerülhessenek. Mindenben Ön mellett állunk segítve a kiválasztást és egyszerűsítve az adminisztratív teendőket, hogy évek múlva is élete egyik legeredményesebb eseménye legyen az új családi házának a megtalálása.
 
Egy új családi ház kiválasztása során a fekvésen és a vételáron felül sok építészeti és kialakításbeli részlet van, amivel egy igazán gyakorlott, szakmáját évek óta tisztességesen és sikeresen végző ingatlanos szakember napi szinten találkozik és kötelességének érzi, hogy tudását ügyfelei előnyére használja.

Fontos tudni, hogy egy új családi ház esetén nem csak magát a házat, a fűtést és a szigetelést, hanem a hozzá tartozó teljes ingatlant szemügyre kell venni, a kertet, kerítést, és az esetleges további épületeket, garázst, parkolót, tárolót, medencét is. Ezeknek az állapota, alapanyagai, minősége, illetve későbbi elkészíthetősége, bővíthetősége is különösen fontos, és a családi ház későbbi gazdaságos fenntartása is múlik ezen.

Az új családi ház vagy házrészek bemutatása során mi minden részletet bemutatunk, így Ön a pénzéért valóban garantáltan jó minőséget kap.

A minőségben és a kiszolgálásban Önnek soha nem kell kompromisszumokat vállalnia, ha ingatlanirodánk segíti az új családi ház vásárlásában!

Ha eladó új családi ház ajánlatokat keres Budapesten vagy Pest megyében megfizethető áron, akkor a legjobb helyen jár. 

Az új családi házát a segítségünkkel most kényelmesen és gyorsan megtalálhatja. Válogasson új családi ház kínálataink közzül és találja meg új otthonát vagy a hosszú távú befektetését.
 

A térkép segítségével jelölje ki melyik kerületekben keres eladó vagy kiadó ingatlant, majd a térkép alatti Keresés gomb megnyomásával indíthatja a keresést. Jelenleg csak a sötétebb színnel jelölt kerületekben és megyékben találhatók ingatlanok.

Budapesten
Országosan
Város
Alap paraméterek
Bérleti díj (ezer Ft/hó) - Ár (Millió Ft) -
Hasznos alapterület (m2) - Telek területe (m2) -
Szobák (db) -    
További igények
Terasz Földszint kizárva Lakáshoz tartozó kert
Tetőtér kizárva Garázs vagy teremgarázs Udvaron felszíni beálló

Kiadó családi ház Göd Felsőgöd csendes utcája

350 Ezer Ft/hó + rezsi
Felsőgöd átmenő forgalomtól mentes utcájában családi ház 2 fürdőszobával, 4 szobával kiadó! Családoknak, és brigádoknak is! Fél évre is! Az 1980-as években 30-as téglából épült 60 nm-es ikerház feléhez 2020-ban további 30 nm lett könnyűszerkezettel ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
120 nm
Telekterület
893 nm
Hirdetés részletei »

Eladó családi ház Tápiószentmárton Szerkezetkész ház

11.50 MFt
KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN! ATTILA-DOMB, KINCSEM LOVASPARK KÖZELÉBEN! SZERKEZETKÉSZ HÁZ, NYÍLÁSZÁRÓK NÉLKÜL. Tápiószentmárton csendes zsákutcájában eladásra kínáljuk, ezt a szerkezetkész állapotban lévő családi házat. A hatalmas 981 nm-es ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
230 nm
Telekterület
981 nm
Hirdetés részletei »

Eladó családi ház Sülysáp Tápiósáp

14.50 MFt
Eladó ház nagy telekkel Sülyság Tápósápi részén! Sülysápon kínálok megvásárlásra egy 42 nm-es, könnyűszerkezetes, 3 szobás családi házat, egy összesen (867+843) 1705 nm-es telken. Az utcában elektromos áram van, víz a házba bevezetve fúrt kútból, a ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
42 nm
Telekterület
1710 nm
Hirdetés részletei »

Eladó családi ház Nemeskisfalud Egyet fizet kettőt kap!

15 MFt
Megvételre kínálom ezt a teljeskörűen átépített és felújított családi házat Nemeskisfaludon, amely Böhönye szomszédságában található, Marcali járáshoz tartozó békés és csendes falu. Az ingatlant 2016-ban szerkezetileg, mind műszakilag, mind ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
191 nm
Telekterület
2522 nm
Hirdetés részletei »

Eladó családi ház Kecskemét Kecskemét és környéke

22.50 MFt
Otthonok és megoldások! Az Ön telkén új építésű, könnyűszerkezetes ház felépítését vállaljuk Kecskemét és 15 km vonzáskörzetében, különböző méretben, konstrukcióban. A tervrajzok igény szerint módosíthatóak, legnépszerűbb típusházaink 75-120 nm ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
75 nm
Telekterület
900 nm
Hirdetés részletei »

Eladó családi ház Kecskemét Kecskemét és vonzáskörzete

23.30 MFt
OTTHONOK ÉS MEGOLDÁSOK! Az Ön telkén új építésű, tégla falazatú ház felépítését vállaljuk Kecskemét és 15 km vonzáskörzetében, különböző méretben, konstrukcióban. Választható Könnyűszerkezetes kivitelezésben is az építkezés(315 ezer/nm áron) Ami 62 ...
Ajánlat
Típus
Jelleg
Város
Alapterület
76 nm
Telekterület
800 nm
Hirdetés részletei »

Megosztás Facebookon Megosztás Twitteren
www.ujingatlanok.hu - QR kód
Ingatlanbudafok-BANNER

Linkajánló

 

LinkBank